2011-11-30

Modern

Ja, jag vill fortfarande. Det där jag skrev om innan. Som jag inte berättar vad det är. Ni ska veta att det är en ganska ny och obekant feeling för undertecknad, detta. Att vilja nåt. Att inte känna sig apatisk och likgiltig. Jag vill det inte så mycket att jag kan säga "jag brinner för det!". Vilket bara är bra, då detta är ett av de äckligaste uttrycken i modern tid! (Vad man hade för uttryck under den omoderna tiden har jag ingen aning om.) Men i alla fall. Jag VILL nåt. Kanske en skitgrej för de flesta, men inte för mig.
Adjö.

2011-11-28

Förändringar

Fast jag vet inte hur man gör när man börjar om. Helt enkelt för att jag aldrig gjort det förr. Vaddå ska man presentera sig, berätta tråkiga saker, jobbintervju-style? Nää. Guu så trist. Kort presentation: Jag är en gnällig dam i mina bästa år. No more no less. Står just nu inför förändringar i livet. Vilket är på tiden, då jag dvalat runt utan mål och mening ända sen jag kläcktes en solig höstförmiddag för en massa år sen. Tänker inte gå in närmare på dessa förändringar. Vi får se.
Jag har känt mig eländig och miserabel, och gör det väl i viss mån fortfarande. Men jag känner att det rör på sig lite. Äntligen. Men ingrodd negativist som jag är, så ropar jag inte hej. Ropar aldrig hej. Inte ens när jag väl är över älven.
Men kanske blir det ett litet hej nångång. Det hoppas jag. Men ropar inget.

Vill

Från att inte vilja nåt, inte veta nåt eller orka nåt. Nu vill jag en massa saker. Så pass att jag fått huvudvärk. Mycket förvirrande. Återkommer i frågan...

2011-11-27

Stormen

Jag börjar om. Jag har bloggat förr, o ja. I över fem år. På annat ställe. Känner för en nystart. Så mycket jobbigt och ultrapersonligt som finns i de gamla arkiven. Stal hela min bloggarlusta. Har därför inte varit speciellt aktiv den senaste tiden.
Det stormar rejält ute nu. Jag gillar det. Känner mig på hyfsat gott humör denna söndag. Hade ju varit extra trevligt att få starta ny blogg i ny stad. Vill härifrån, förstår ni. Men men. Allt har sin tid. Jag ska iväg. Så är det bara. Inget snack.
Så. Jag börjar så här. Mjukstartar. Ingen brådska, ingen panik. Lugn mitt i stormen.